Tietoja

Minä:

  • Minä pienenäsuomalainen n. 40-vuotias mies Länsi-Suomen läänistä
  • harrastan klassista musiikkia, soitan itse pianoa
  • Bedrocan-lääkekannabiksen käyttäjä
  • yksityisyrittäjä, eläkkeellä
  • MS-tauti, etenevä

Multippeliskleroosi eli MS-tauti on parantumaton neurologinen sairaus, jossa keskushermoston (aivojen ja selkäytimen) tulehdustila vahingoittaa hermosoluja. Taudin syytä ei vielä tunneta. Uusien tutkimusten mukaan MS-tautiin näyttää liittyvän myös kroonista keskus­hermosto­laskimoiden vajaa­toimintaa, englanniksi Chronic Cerebrospinal Venous Insufficiency eli CCSVI.

Kannabis on omakohtaisten kokemusteni mukaan erinomainen lääke MS-taudin oireiden hoidossa. Lääkekannabis auttaa MS-taudissa useisiin oireisiin, ei ainoastaan kipuihin. Lääkekannabiksen käyttäjä ei ole pilvessä. Ainakaan minä en ole.

Blogin logo on symbolinen, sillä käytän lääkekannabikseni pääosin höyrystämällä, en polttamalla. En myöskään joudu vielä käyttämään pyörätuolia.
 

Blogin artikkelit on mahdollista näyttää myös julkaisu­järjestyksessä, jolloin ensimmäisenä näkyy vanhin artikkeli ja artikkelit etenevät aika­järjestyksessä, klikkaamalla oikeasta laidasta löytyvää Kaikki artikkelit aikajärjestyksessä -linkkiä (edelliset ja seuraavat artikkelit -linkkien tekstit on tällöin nurin päin). Avasin blogin 7. helmikuuta 2011.

Tervetuloa mukaan lukemaan ja kommentoimaan, mieluiten avoimin ja ystävällisin mielin. Kommentoida voit nimimerkillä, oikeaa nimeä ei tarvitse käyttää. Hyviä vointeja kaikille, sekä sairaammille että terveemmille! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s