Grillikausi avattu

Säät ovat olleet hienot ja kesän grillikausi avattiinkin täällä viime viikolla, kiitos järjestelyistä ja toteutuksesta pääkokille. Grilliin meni marinoituja soijapihvejä, kasvisvartaita, joissa mm. latva-artisokkaa ja kesäkurpitsaa, ja normaaliruokavaliostani poiketen halloumi-juustoa (tavallisesti en käytä maitotuotteita).

Valmiissa annoksessa pihvin päällä on lusikallinen chilikastiketta, pihvin vierellä paholaishilloa ja vartaiden päällä pestoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s