Volcanosta miellyttävämmät höyryt

Kun höyrystän lääkeannokseni noin 0,2 grammaa kukintoa Volcanolla, saan tästä määrästä 4–5 pussillista höyryä (50 cm pussi eli hieman pienempi kuin Volcanon mukana tuleva). Volcanossa kuuma ilma virtaa pesässä olevan kasvimateriaalin läpi pussiin höyrystäen samalla kannabinoideja.

Tavallisesti ensimmäinen pussillinen on sakeampaa höyryä, jota on hankalampi hengittää ja se voi yskittää. Keksin viime viikolla, miten Volcanolla saa myös ensimmäisestä pussista höyryä, jota on miellyttävämpi hengittää. Konsti ei ole kovin monimutkainen, mutta uskoisin ettei sitä moni ole keksinyt, joten jaan sen teille kaikille höyrystelijöille. Itsellänikin meni monta vuotta ja vaati kalliin Bedrocan-kukinnon käyttöönoton ja sen vuoksi entistäkin säästeliäämmät käyttötavat lopulta keksiä tämä.

Minun kikkani toimii ainakin ns. Solid Valve -pesällä ja pienillä käyttömäärillä (Volcano toimiikin taloudellisimmin juuri pienillä annoksilla). Laita pesään 0,1–0,3 grammaa hienonnettua kukintoa, mutta asettele kukinto pesän toiselle laidalle niin, että näkyviin jää noin puolet paljasta pohjaritilää:

Volcano-pesäkikka

Sulje pesä päällysritilällä tiiviisti. Täytä ensimmäinen pussillinen ja huomaa, kuinka höyry on miedompaa ilman virratessa myös kukinnon ohi eikä vain sen läpi. Itse täytän myös toisen pussillisen niin, että kukinto on pesän toisella laidalla. Loppupusseja varten sekoitan ja tasoitan kukinnon koko pesän pohjalle ennen pussin täyttöä.

One Response to Volcanosta miellyttävämmät höyryt

  1. repe sanoo:

    Tämä on oikein toimiva niksi, kiitosta vaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s