Positiivista asennetta

Jos haluaa voida paremmin, kannattaa myös tarkistaa suhtautumistaan asioihin. Hyviä ja positiivisia elämänohjeita ja muita mukavia juttuja tarjoilee arkiaamuisin Positiivarien Ajatusten Aamiainen, jonka itse tilasin muutama vuosi sitten. Suosittelen myös muitakin ainakin kokeilemaan tätä palvelua. Varsinkin kroonisesti sairaana ajatukset kääntyvät helposti negatiivisiksi, mikä huonontaa oloa ja jaksamista. Ja terveenä positiivinen asenne vasta kannattaakin, vaikka silloin olikin enemmän ”varaa negailla” – nekin energiat olisi aikanaan kannattanut ohjata johonkin hyödyllisempään ja hyvää oloa tuovaan. No, sairaus opettaa.

Positiivinen asenne ja sen tietoinen käyttö tarjosi elämän ohjakset omiin kouriini. Minulla oli valta ajatella mistä tahansa asiasta juuri niin kuin halusin.

Sivuutan aamiaisista sujuvasti ne kohdat, jotka eivät minuun sovi tai minua muuten miellytä. En esimerkiksi ole ostanut mitään Positiivarien Puodista. Poimin ”parhaat päältä” ihan ilmaiseksi.

Kattaus sinullekin jo huomisaamuksi? Tilaa Ajatusten Aamiainen sähköpostiisi.

Jos haluat ennen mahdollista tilaamista tutustua siihen, mitä on ollut aiemmin tarjolla, 10 viimeisintä Ajatusten Aamiaista löytyy Aamiaisarkistosta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s